Kökcü ziet aantal concurrenten gelijk blijven na deal Benfica en PSG

Reacties

Met João Neves zag Orkun Kökcü maandagmiddag een middenvelder naar Paris Saint-Germain vertrekken, maar daar kwam enkele uren later een nieuwe middenvelder voor in de plaats. Renato Sanches lijkt in de deal tussen Benfica en PSG betrokken te zijn geweest, hij keert terug naar de club waar het voor hem allemaal begon.

Kökcü ziet aantal concurrenten gelijk blijven na deal Benfica en PSG
© Pro Shots

Sanches werd opgeleid door Benfica en verdiende in 2016 een toptransfer naar Bayern München. Hoewel de middenvelder als basisspeler het EK 2016 met Portugal won, vlakte de stijgende lijn in zijn clubcarrière ietwat af. Bij Bayern kon Sanches geen basisplek afdwingen, waarna hij via Swansea City en Lille bij PSG belandde. In Parijs moest de Portugees het ook doen met invalbeurten, mogelijk wordt hij uit deze moeilijke positie verlost.

In ieder geval voor dit seizoen, want Benfica huurt Sanches voor het seizoen 2024/25. De Portugese club heeft tevens een optie tot koop, voor naar verluidt tien miljoen euro. Sanches wordt in Lissabon dus teamgenoot van Kökcü, David Neres, Fredrik Aursnes en Vangelis Pavlidis staan ook onder contract bij de club van trainer Roger Schmidt. Benfica zou nog meer kunnen investeren dit seizoen, want voor Neves kreeg de club een bedrag van zo'n zestig miljoen euro, dat nog verder kan oplopen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.