Koninklijk gebaar: Real Madrid eert Iniesta in officieel statement

Reacties

Real Madrid heeft in een statement op de clubwebsite zijn waardering uitgesproken voor de loopbaan van Andrés Iniesta. De Spaanse middenvelder kondigde maandag zijn afscheid als voetballer aan.

Koninklijk gebaar: Real Madrid eert Iniesta in officieel statement
© Pro Shots

De rivaliteit tussen Barcelona en Real Madrid zal altijd bestaan. Soms kunnen de spelers van beide Spaanse topclubs elkaars bloed wel drinken en zeker in Iniesta’s tijd als Barça-speler ging het er soms hard aan toe. Toch ziet Real Madrid ook de grootsheid van de lichtvoetige dribbelaar in.

'Na Iniesta’s aankondiging dat hij stopt als profvoetballer, wil Real Madrid zijn erkenning, bewondering en waardering voor een van de grootste legendes in het Spaanse voetbal uitspreken', is te lezen in het officiële statement.

'Andrés Iniesta heeft de sport verrijkt met zijn voetbal en zijn waarden, en niet te vergeten alle prijzen die hij heeft gewonnen in zijn carrière. Zijn iconische goal in de WK-finale van 2010 zal voor altijd in het geheugen van iedere Spaanse fan blijven. Real Madrid wil hem en zijn familie het allerbeste wensen in dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven.'

El Blanquito kondigde maandag zijn voetbalpensioen aan. De middenvelder zat sinds de zomer zonder club en besloot om op veertigjarige leeftijd een punt achter een grootse loopbaan te zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Andrés Iniesta
Meer over Andrés Iniesta
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.