Koster: 'De titel kunnen we nu wel vergeten'

Club Brugge heeft woensdagavond de uitwedstrijd bij Zulte Waregem met 2-0 verloren. Volgens de Nederlandse trainer Adrie Koster behoort het kampioenschap door de nederlaag niet meer tot de mogelijkheden. 'De titel kunnen we nu wel vergeten.'

Koster: 'De titel kunnen we nu wel vergeten'

Koster was na afloop allesbehalve tevreden. 'Dit is voor ons een bijzonder frustrerende avond geworden. We waren voor de drie punten naar de Gaverbeek afgezakt, maar het bleef vanavond allemaal veel te slordig aan onze kant', zegt hij op de officiële clubwebsite van Blauw-Zwart.

De voormalige trainer van Ajax vond dat zijn ploeg woensdag een typische net-niet-avond beleefde. De nederlaag betekende goed nieuws voor Anderlecht. De koploper won wel en kan uitgerekend in de uitwedstrijd tegen Club Brugge (zondag) kampioen worden.

Koster begrijpt dat een eventueel kampioenschap van de concurrent in het Brugse Jan Breydelstation gevoelig ligt. 'Maar ik wil elke wedstrijd winnen en dat gaan we zondag ook weer proberen te doen.'

Het elftal van Koster voelt tevens de hete adem van nummer drie AA Gent in de nek. Het verschil betreft maar twee punten met nog vijf wedstrijden te gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen