Kramer spreekt al met andere clubs en is op weg naar uitgang bij RKC

Reacties

Michiel Kramer lijkt zijn langste tijd gehad te hebben bij RKC Waalwijk. De routinier (35) werd zondag buiten de selectie gelaten, vanwege disciplinaire redenen. Ondertussen blijkt hij al in gesprek te zijn met andere clubs.

Kramer spreekt al met andere clubs en is op weg naar uitgang bij RKC
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
2 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

RKC wilde, zowel in aanloop naar het verloren duel met Go Ahead Eagles (2-0) als achteraf, weinig kwijt over de absentie van Kramer. Trainer Henk Fraser legde de verantwoordelijkheid bij technisch directeur Mo Allach. De club gaf verder geen uitsluitsel. Inmiddels bevestigen bronnen aan VI dat Kramer zijn geluk elders wil zoeken.

Het lijkt er op dat de spits snel vertrekt uit Waalwijk. De spits is door zijn management en RKC in de etalage gezet. Kramer heeft inmiddels ook al met enkele clubs gesprekken gevoerd. Duidelijk is dat NAC Breda een van die clubs is. Kramer werd aangeboden. De promovendus zoekt nog een pinchhitter en Kramer voldoet aan dat profiel. Hij kan met zijn ervaring en karakter ook nog routine en gif aan de selectie toevoegen. In Breda moeten er eerst echter spelers van de loonlijst geschrapt worden.

De entourage van Kramer gaf zondagavond te kennen met RKC te hebben afgesproken niet naar buiten te treden over de situatie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.