Krijgt Ajax het recept van de clean sheet weer gevonden?

ADVERTORIAL - Na het teleurstellende resultaat in Breda reist Ajax af naar Polen om het op te nemen tegen Jagiellonia Białystok. De Amsterdammers moeten nog één ronde overleven om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Francesco Farioli zal weer orde op zaken willen stellen in zijn defensie. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Krijgt Ajax het recept van de clean sheet weer gevonden?
Jagiellonia Bialystok
Jagiellonia Bialystok
1 - 4
Ajax
Ajax

Het Ajax onder Farioli kenmerkt zich door zijn wisselvalligheid. De Amsterdammers wisselen sterke met tegenvallende momenten af. Twee weken geleden werd er namelijk tot twee keer toe op zakelijke wijze met 1-0 gewonnen van Panathinaikos en SC Heerenveen, maar een week later is het sentiment weer een stukje anders. Datzelfde Panathinaikos won met 0-1 in de Johan Cruijff Arena, maar de door Ajax gewonnen strafschoppenreeks verbloemde veel. De uitglijder bij NAC Breda (2-1) kwam dan wel weer hard aan in Amsterdam. Ondanks dat is Ajax met een quotering van 1.83 voor een zege wel de favoriet in Polen. Een overwinning van Jagiellonia Białystok heeft een bijbehorende quotering van 3.90 en een gelijkspel kan je 3.75 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Wie de wedstrijden van Ajax heeft gezien, kan niet ontkennen dat er kwaliteit aanwezig is in de hoofdstad. Farioli wisselt er echter, volgens hem noodgedwongen, op los. Ondanks dat heeft de Amsterdamse defensie al meermaals laten zien goed op de nul te kunnen spelen. Dat lukte in de laatste twee wedstrijden dan wel niet, maar in drie van de vier officiële wedstrijden die daarvoor werden gespeeld wel. Naar verwachting treedt Farioli in Polen aan met zijn kwalitatief sterkste defensie en dat vergroot de kans op het houden van de nul. TOTO hanteert een quotering van 3.00 voor geen enkel tegendoelpunt voor Ajax.

Eén van die defensieve spelers van Ajax die zich in pak ‘m beet acht van de tien wedstrijden weet te onderscheiden, is Jorrel Hato. De verdediger heeft een nieuwe rol gekregen in het elftal van Farioli, die in hem de nummer één linksback ziet. Vanaf die positie krijgt Hato de ruimte om te voetballen en veel in het aanvalsspel betrokken te zijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij twee keer heeft gescoord in de laatste vijf wedstrijden. Voor een goal of assist van Hato staat een quotering van 5.00 bij TOTO.

Benieuwd naar het grote, diverse aanbod van TOTO? Bekijk het via deze link. Veel plezier met het bekijken van het duel tussen Jagiellonia Białystok en Ajax!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's