Kroes reageert op contractverlenging Janse: 'Hij heeft alle voorwaarden'

Reacties

Dies Janse heeft zijn contract bij Ajax met twee jaar verlengd. De Zeeuwse stopper ligt nu tot medio 2028 vast in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdammers bevestigen dat nieuws dinsdag op de clubwebsite.

Kroes reageert op contractverlenging Janse: 'Hij heeft alle voorwaarden'
© Pro Shots

Janse (18) werd in 2020 van Sparta Rotterdam overgenomen en speelde tot dusver twaalf wedstrijden voor Jong Ajax. In de voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen kreeg Janse een kans en daarin heeft hij zich positief onderscheiden. Dat is althans de lezing van Alex Kroes, technisch directeur bij Ajax.

'We zijn heel blij dat Dies verlengd heeft. Hij is een speler die alle voorwaarden in zich heeft om Ajax 1 te halen. Zijn huidige contract liep tot medio 2026, maar gezien zijn prestaties hebben we hem nu al een nieuw contract aangeboden. Dat heeft hij zelf afgedwongen. Hij is op dit moment bezig aan een hele goede voorbereiding met de A-selectie en wij zien voor hem een hele mooie toekomst bij ons weggelegd', aldus Kroes op de clubwebsite.

Janse komt zelf ook aan het woord. 'Ik merk inderdaad dat ik toch wel mee kan komen', leek de jongeling zelf verrast over het gemak waarmee hij zich staande houdt bij Ajax. Zijn doelstelling voor het komend seizoen gaf hij, na enig aandringen, prijs: 'Het zou wel heel mooi zijn om te debuteren in het eerste', sprak Janse. Wellicht zit er donderdagavond tegen FK Vojvodina al een eerste optreden in. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Janse
Meer over D. Janse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.