Laat Mbappé de tranen van zijn idool Ronaldo nog een keer rollen?

ADVERTORIAL - Portugal en Frankrijk spelen vrijdagavond de tweede van de vier kwartfinales op het EK. Dat is de herhaling van de EK-finale van 2016. Unibet heeft speciaal verhoogde odds beschikbaar gesteld rondom Kylian Mbappé en zijn idool Cristiano Ronaldo. Blik vooruit en speel mee met de bookmaker!

Laat Mbappé de tranen van zijn idool Ronaldo nog een keer rollen?
© Pro Shots
Portugal
Portugal
ns
0 - 0
Frankrijk
Frankrijk

Zowel Frankrijk als Portugal deden wat ze moesten doen in de achtste finales: winnen. Beide landen deden dat maar nipt. De Fransen sloegen pas vijf minuten voor tijd toe tegen België en wisten die wedstrijd met 1-0 over de streep te trekken. De Portugezen hadden zelfs verlenging en strafschoppen nodig om Slovenië op de knieën te krijgen. Nu staan Frankrijk en Portugal tegenover elkaar in de kwartfinale. Unibet heeft odds voor het bereiken van de volgende ronde. Die van Frankrijk staat op 1.70, terwijl Portugal een bijbehorende odd van 2.20 heeft.

Odds wedstrijduitkomst binnen negentig minuten

- Frankrijk wint: 2.55
- Portugal wint: 3.55
- Gelijkspel: 2.95

Het duel tussen Frankrijk en Portugal is ook een duel tussen Mbappé en Ronaldo. De Franse ster heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat de 39-jarige spits van de Portugezen vroeger zijn idool was. Je idool behandel je het liefst met fluwelen handschoenen, maar dat zal Mbappé vrijdagavond niet van plan zijn. Een doelpunt van hem heeft een bijbehorende verhoogde odd van 3.50.

Ronaldo zal op zijn beurt ook koste wat kost willen presteren tegen Frankrijk. De befaamde nummer zeven maakt al enkele wedstrijden een geïrriteerde indruk en dat heeft mogelijk alles te maken met zijn doelpuntendroogte. Ronaldo schoot al achttien keer, waarvan acht op doel, maar scoorde dus nog niet. Alleen zijn strafschop in de penaltyserie tegen Slovenië ging binnen. Dat nadat hij eerder in de verlenging nog miste en daarna in huilen uitbarstte. Denk je dat het Ronaldo toch lukt om zijn doelpunt te maken? Unibet heeft een verhoogde odd van 3.75 in petto.

Overige odds doelpuntenmakers

- Bruno Fernandes: 6.50
- Rafael Leão: 7.50
- Bernardo Silva: 11.50

- Antoine Griezmann: 4.10
- Marcus Thuram: 5.20
- Aurélien Tchouaméni: 19.00

Welkomstactie
Voor nieuwe spelers biedt Unibet een welkomstactie aan rondom de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije. Wanneer je je registreert, kan je een bonus kiezen waarbij er een odd van 50.00 vrij komt voor wanneer Oranje van de Turken wint. Meespelen kan via deze link.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's