Laatste plooien transfer van Diego gladgestreken

Juventus, Werder Bremen en Diego hebben na maanden van onderhandelingen de overgang afgerond. De transfersom voor de Braziliaan kan oplopen tot 27 miljoen euro.

Laatste plooien transfer van Diego gladgestreken

De belangstelling van Bayern München dreigde de al maanden lopende onderhandelingen te frustreren. Maar met een medische keuring en de benodigde handtekeningen is de overgang van Diego naar Juventus beklonken. De 24-jarige Braziliaan tekende voor vijf jaar in Turijn.

'Ik ben blij en trots te gaan spelen voor de club waarvan ik al in mijn kindertijd droomde', vertelde Diego op de website van Juventus. 'Het was het juiste moment in mijn carrière om deze stap te zetten.'

'Door zijn technische kwaliteiten is hij een belangrijke versterking voor Juventus', zei Juventus-directeur Jean-Claude Blanc. 'Ondanks zijn 24 jaar heeft hij al zeven jaar ervaring op een hoog niveau. Ik ben overtuigd van zijn bijdrage aan de groei van Juventus.'

Juventus betaalt in drie termijnen 24,5 miljoen euro voor de Braziliaan. Werder Bremen kan daar bovenop nog een extra 2,5 miljoen euro verwachten als enkele sportieve doelstellingen worden gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen