Toenadering Bayern brengt twijfel over transfer Diego

Juventus betaalt Werder Bremen bijna 25 miljoen euro en Diego tekent in Turijn voor vier jaar. Toch zijn er vraagtekens over de 'zekere' transfer.

Toenadering Bayern brengt twijfel over transfer Diego

Voor Giacomo Petralito bestaat er geen twijfel: 'Diego's transfer is helemaal rond. De drie partijen hebben hun handtekeningen gezet', tekende Kicker op uit de mond van de zaakwaarnemer die in opdracht van Diego de onderhandelingen tussen Werder Bremen en Juventus heeft begeleid.

Toch is er twijfel gerezen of Diego na dit seizoen ook daadwerkelijk naar de Serie A verhuist. Bild kwam met het bericht dat de Braziliaanse spelmaker op weg is naar Bayern München, dat zich begin deze week meldde in Bremen. Er zou zelfs al een akkoord zijn.

Juventus waant zich zeker van de komst van Diego. 'We hebben een getekend akkoord met de speler', hield voorzitter Giovanni Cobolli Gigli in Corriere dello Sport zijn commentaar beperkt. Petralito weet waarom de Turijnse club weinig spraakzaam is over de komst van Diego. 'Juventus is beursgenoteerd en kan de transfer niet vóór 31 mei bekendmaken.'

Werder onthoudt zich van een bevestiging uit onzekerheid over het ja-woord van Diego aan Juventus. De Duitse club kent namelijk ook de handelwijze van de zaakwaarnemers van de Braziliaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen