Lampard zet streep door transfer naar Chelsea: deadline is verstreken

Reacties

Chelsea kan de komst van Anthony Gordon uit het hoofd zetten. Volgens Everton-manager Frank Lampard is de deadline voor een transfer verstreken.

Lampard zet streep door transfer naar Chelsea: deadline is verstreken
© Pro Shots

Chelsea bracht twee weken terug een bod van 47 miljoen euro uit op Gordon, maar sindsdien bleef een akkoord met Everton uit. Nu heeft Lampard tegenover de BBC laten weten dat de 21-jarige vleugelaanvaller niet meer mag vertrekken. 'Hij is een te belangrijke speler voor ons. Wat voor nut heeft het voor ons nog om hem te laten gaan met nog twee dagen te gaan?'

Eerder deze zomer was er ook al belangstelling van Newcastle United en Tottenham Hotspur voor Gordon, toen liet Lampard de directie van Everton ook al weten de Engelse jeugdinternational niet kwijt te willen. Tijdens de eerste weken van de Premier League maakte Gordon nog eens duidelijk waarom met belangrijke treffers tegen Brentford (1-1) en Leeds United (1-1).

Zo moet Chelsea nog op zoek naar een alternatief. Crystal Palace-smaakmaker Wilfried Zaha werd al in verband gebracht met de Londenaren. Ondertussen is Everton zelf ook nog bezig met het aantrekken van spelers. Idrissa Gueye moet overkomen van Paris Saint-Germain, ook willen The Toffees vanwege de blessure van Dominic Calvert-Lewin volgens Engelse media nog een spits aantrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Everton
Meer over Everton
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.