Lang biedt excuses aan bij PSV en krijgt rust tegen Go Ahead

Reacties

Noa Lang komt dit weekend niet in actie voor PSV. De aanvaller krijgt rust van trainer Peter Bosz, die deze week nog napraatte met zijn pupil over een voorval tijdens de wedstrijd tegen Almere City FC. Lang schopte toen een microfoon omver uit frustratie omdat hij werd gewisseld.

Lang biedt excuses aan bij PSV en krijgt rust tegen Go Ahead
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Na afloop van de wedstrijd lachte Bosz nog om het incident, maar de trainer van PSV ging nog wel met Lang om de tafel. 'Dat vond ik nodig', vertelde Bosz vrijdag tijdens zijn persconferentie. 'Hij gaf aan dat hij baalde van zijn gedrag en dat hij zich schaamde, omdat hij dacht dat hij dit achter zich had gelaten. Hij zei: "Ik ben 25 jaar en vader, dit moet ik niet meer doen." Dat was wat ik wilde horen.'

Het heeft niets met het voorval te maken, maar Bosz laat Lang zondag tegen Go Ahead buiten de selectie van PSV. 'Hij zal niet spelen, omdat ik hem de rust wil geven omdat hij alles heeft gespeeld. We gaan daarna vrij snel twee keer in de week spelen en dan hebben we hem fris en keihard nodig', besloot de trainer van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.