Lang zag een 'echt boze' trainer in de rust: 'Snapte ik wel'

Noa Lang erkent dat er bij PSV nog werk aan de winkel is, ondanks de zege op FC Utrecht in de eerste speelronde van de Eredivisie. Hij verklapte na het duel dat trainer Peter Bosz de selectie flink de waarheid vertelde in de rust.

© ESPN
PSV
PSV
2 - 0
FC Utrecht
FC Utrecht

'De trainer was boos in de rust, echt boos', vertelde Lang bij ESPN. 'We speelden veel te statisch en het tempo lag veel te laag, dus ik snapte dat wel.' Lang deelt de mening van Bosz. 'Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan, dus dat belooft wat', voorspelde hij met een grijns.

Toch trok Lang ook een andere conclusie. 'We hebben drie punten gepakt, dat telt. Bij vlagen hebben we slordig gespeeld, vooral in de eerste helft. Het moet inderdaad beter, maar op een paar kansen van FC Utrecht na zijn we niet in de problemen gekomen. Soms spat het spelplezier er van af bij ons, maar we zijn nog maar net begonnen dit seizoen.'

PSV speelt dinsdag alweer de volgende wedstrijd, uit tegen Sturm Graz. Als de huidige 4-1 voorsprong over de streep wordt getrokken, komt PSV terecht in de play-offs van de Champions League. De eerstvolgende competitiewedstrijd is tegen Vitesse.