Leganés reikt prijzen uit aan de fans als Mbappé en Yamal falen in Butarque

Reacties

Het gepromoveerde Leganés krijgt komend seizoen de grootste sterren van La Liga weer op bezoek in het Estadio Municipal de Butarque. Een mooie gelegenheid om Kylian Mbappé en Lamine Yamal in te zetten voor een ludieke actie. Vooral de supporters zullen dat kunnen waarderen.

Leganés reikt prijzen uit aan de fans als Mbappé en Yamal falen in Butarque
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Leganés heeft het eigen speelveld opgedeeld in kleine virtuele vakken. Alle vakken zijn toegekend aan seizoenkaarthouders. Gedurende het seizoen kunnen de fans met zo'n vakje prijzen winnen aan de hand van wat er gebeurt in hun vak.

Zo heeft Leganés bijvoorbeeld een prijs gezet op mislukte schoten van Mbappé. Als de Franse zomeraanwinst van Real Madrid tijdens Leganés tegen stadgenoot Real Madrid vanuit jouw vakje een kans mist, krijg je een VIP-arrangement bij de volgende wedstrijd. Lijdt Barcelona-talent Yamal balverlies in jouw vakje? Dan word je eveneens beloond met een kleine prijs.

Ook Atlético Madrid-coach Diego Simeone is mooie dingen waard. Als hij zijn coachvak verlaat, krijgt de eigenaar van het vak waar hij zijn eerste stap in zet een officieel wedstrijdshirt. Daarnaast is een gele kaart van een Getafe-speler in jouw vakje tijdens de derby een prijs waard. Vorig jaar werkte Leganés ook al met dit systeem, toen gaf het ruim tienduizend euro aan prijzen weg.

Zo 24 nov.

Zo 19 jan. 2025

Zo 2 mrt. 2025

Zo 13 apr. 2025

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.