Liverpool doet coach Benítez opzienbarend voorstel

Liverpool ziet een toekomst met coach Rafael Benítez niet zitten. Daarom heeft het bestuur van The Reds de Spaanse oefenmeester een opvallend voorstel gedaan.

Liverpool doet coach Benítez opzienbarend voorstel

De vijftigjarige coach heeft nog een doorlopend contract met Liverpool, maar de leidinggevenden van de club hebben aangegeven dat er te weinig vertrouwen in Benítez is om met hem door te gaan. Hem is een voorstel gedaan om tegen een vergoeding van ruim drieëneenhalf miljoen euro zijn contract te laten ontbinden, meldt The Guardian.

Gesprekken tussen de coach en voorzitter Martin Broughton over de toekomst van de club, eindigden telkens in frustratie omdat het zeer onduidelijk is of de club genoodzaakt is om de sterspelers Steven Gerrard en Fernando Torres te verkopen vanwege een wankele financiële status.

Bovendien waren de resultaten van Liverpool afgelopen seizoen ondermaats. In de Europese en nationale bekertoernooien werden de doelstellingen niet gehaald en in de Premier League eindigde de ploeg op een teleurstellende zevende plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen