Lucky Milan pas in extra tijd langs Atalanta

AC Milan heeft met 2-1 gewonnen op bezoek bij Atalanta Bergamo. In een wedstrijd waarin de thuisploeg domineerde en qua spel de koploper van de Serie A leek, greep de echte nummer één ver in de extra tijd alsnog de zege.

Het bleke Milan had weinig te vertellen in Bergamo en mocht van geluk spreken dat Atalanta het overwicht niet in doelpunten omzette.

Na rust kwam Milan desalniettemin op voorsprong. Massimo Ambrosini kopte in de 71ste minuut raak. De meer dan verdiende gelijkmaker volgde snel. Ook Ayodele Makinwa scoorde koppend.

Tot aan de 93ste minuut leek Milan blij te mogen zijn met het punt. Totdat Andrea Pirlo in de 94ste een kunststukje uithaalde en de tegen de verhouding in alsnog drie punten bezorgde.