Lucratieve transfer lonkt voor Heerenveen-topscorer Van Amersfoort

Reacties

Pelle van Amersfoort staat mogelijk voor een vertrek naar het Midden-Oosten. Een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, naar verluidt Sharjah FC, heeft zich officieel bij SC Heerenveen gemeld voor de aanvaller.

Lucratieve transfer lonkt voor Heerenveen-topscorer Van Amersfoort
© Pro Shots

Van Amersfoort (28) is bezig aan zijn tweede periode bij Heerenveen en was in het afgelopen seizoen nog de eerste spits in het elftal van Kees van Wonderen. Met dertien doelpunten, waarvan tien in de competitie, werd hij ook clubtopscorer van de Friezen.

Dit opvallende seizoen kan Van Amersfoort gaan verzilveren met een lucratieve transfer. Er is concrete belangstelling vanuit de Verenigde Arabische Emiraten voor de Noord-Hollander. Heerenveen is met de geïnteresseerde partij in gesprek over een zomerse overgang.

Van Amersfoort gaf eerder al aan dat hij openstaat voor een transfer, zodat hij niet opnieuw transfervrij de deur uitwandelt bij Heerenveen. Dat gebeurde bij zijn eerdere vertrek nog wel. Het huidige contract van Van Amersfoort in het Abe Lenstra Stadion loopt nog een jaar door. Daardoor is ook Heerenveen bereid om mee te werken aan een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Heerenveen
Meer over SC Heerenveen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer P. van Amersfoort
Meer over P. van Amersfoort
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.