'Lukaku is van Chelsea en keert ook terug naar Londen'

Romelu Lukaku keert na dit seizoen terug bij Chelsea. De Belg, die momenteel op huurbasis voor West Bromwich Albion speelt, heeft dit seizoen in de Premier League al dertien keer gescoord, wat hem topscorer van de ploeg maakt.

'Lukaku is van Chelsea en keert ook terug naar Londen'

Die prestaties zijn bij Chelsea ook niet onopgemerkt gebleven, waardoor hij aan het einde van dit seizoen weer dient af te reizen naar Stamford Bridge. 'Ik heb nooit gedacht dat Chelsea Lukaku ook volgend seizoen nog bij ons zou laten spelen', vertelt WBA-trainer Steve Clarke. 'Hij is van Chelsea en hij keert deze zomer dan ook terug naar Londen.'

Lukaku daarentegen ziet het wel zitten om nog een seizoen op huurbasis te spelen. Bij Chelsea moet hij de concurrentie aangaan met Demba Ba en Fernando Torres. Met name bij de laatste ontbreekt het aan scorend vermogen. 'Ik weet zelf niet wat Chelsea met me van plan is voor volgend seizoen', zegt Lukaku.

'Ik ben nog maar negentien jaar en ik ben ervan overtuigd dat mijn niveau nog zal verbeteren. Het is best mogelijk dat Chelsea me nog een extra seizoen uitleent. We houden er vooralsnog een goede samenwerking op na.'

Voorlopig helpen de doelpunten van de Rode Duivel West Bromwich Albion aan een uitstekende positie op de ranglijst: het elftal staat op de achtste plaats.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen