Lukt het Feyenoord om een hoge score neer te zetten tegen Emmen?

ADVERTORIAL – Kan Feyenoord zaterdagavond in ieder geval voor even de koppositie overnemen door te winnen van FC Emmen? De Rotterdammers verloren nog nooit van de promovendus. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Lukt het Feyenoord om een hoge score neer te zetten tegen Emmen?
© Pro Shots

Feyenoord pakte zeven punten in de eerste drie speelrondes. Het gelijkspel in eigen huis tegen SC Heerenveen was teleurstellend, maar in de uitwedstrijden tegen Vitesse en RKC Waalwijk bleef de ploeg van Arne Slot zonder schade. Dat in een periode waarin de selectie nog niet compleet was. Aankopen als David Hancko en Santiago Giménez moeten nu hun draai gaan vinden in De Kuip. Lukt het om thuis tegen Emmen meer vastigheden te creëren en vertrouwen te tanken? De odd voor een zege van Feyenoord zaterdagavond is 1.30. Voor een overwinning van de bezoekers staat een quotering van maar liefst 11.00.

Zoals aangestipt heeft Feyenoord in de Eredivisie nog nooit verloren van Emmen. Ook interessant om te weten: Emmen pakte slechts één punt in de laatste acht competitieduels met teams uit de traditionele topdrie en incasseerde in die serie gemiddeld drie goals per wedstrijd. De quotering voor een overwinning van de thuisploeg met minstens twee goals verschil is 1.72. De odd voor een zege met een marge van minstens drie goals is nog een stuk hoger: 2.88.

Unibet heeft ook een speciale Boosted Odd voor deze wedstrijd: de quotering voor een 3-0 overwinning van Feyenoord is verhoogd naar 9.75.

Doelpuntenmakers
Nu ook recente aankopen als Giménez en Igor Paixão binnen zijn, kan de concurrentiestrijd in de Feyenoord-voorhoede beginnen. Na drie speelrondes is de van Ajax overgekomen Danilo de clubtopscorer met drie goals. Blijft hij Giménez voor in de strijd om de plek als eerste spits? En wie kunnen zich onderscheiden op de flanken? Slot heeft plotseling veel smaken en een luxeprobleem. Oussama Idrissi en Javairô Dilrosun begonnen vorige week tegen RKC als links- en rechtsbuiten. Paixão zal nog niet spelen tegen Emmen.

Odds voor doelpuntenmakers Feyenoord:
- Santiago Giménez: 1.83
- Danilo Pereira: 1.93
- Alireza Jahanbakhsh: 2.25
- Patrik Walemark: 2.25
- Javairô Dilrosun: 2.25
- Mats Wieffer: 2.55
- Oussama Idrissi: 2.65
- Orkun Kökçü: 2.80

Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet en geef jouw voetbalweekend extra glans door mee te spelen. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's