'Lyon kaapt Mikautadze voor de neus van AS Monaco weg'

Reacties

Georges Mikautadze lijkt aan de neus van AS Monaco voorbij te gaan. Alle partijen waren al in hoofdlijnen akkoord, maar volgens Franse berichtgeving is Olympique Lyon hard op weg om de deal te kapen.

'Lyon kaapt Mikautadze voor de neus van AS Monaco weg'
© Pro Shots

Het was al in kannen en kruiken. Metz en AS Monaco waren akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro en voor de ex-Ajacied lag een contract klaar tot medio 2029. Het Franse L'Équipe maakte maandagavond echter bekend dat nu ineens Lyon de beste papieren lijkt te hebben. De Franse club wil profiteren van het feit dat Mikautadze en Monaco de laatste plooien niet glad krijgen.

Transferspecialist Fabrizio Romano kan bevestigen dat de Franse berichtgeving klopt. Mikautadze had zelfs al een medische keuring op de planning staan in Monaco, maar Lyon is daartussen gekomen. De nummer zeven van het afgelopen Ligue 1-seizoen heeft er vertrouwen in de Georgiër spoedig vast te kunnen leggen.

Mikautadze werd afgelopen seizoen door Ajax verhuurd aan Metz. De gedegradeerde Franse club nam hem deze zomer definitief over voor dertien miljoen euro. Mikautadze was in twintig competitieduels goed voor dertien goals en vier assists.

Spelersprofiel

G. Mikautadze


Geboortedatum:
31 oktober 2000
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Lyon
Nationaliteit
Georgië
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
71 kg
Huidige club:
Olympique Lyon
Nationaal team:
Georgië
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.