Madueke of Mudryk: wie geeft big spender Chelsea vleugels?

ADVERTORIAL – Na 336 miljoen euro te hebben uitgegeven in de voorbije transferperiode, moet Chelsea het vanavond op het veld laten zien. De enorme uitgaven zorgen voor hoge verwachtingen. Blik vooruit op Chelsea - Fulham en speel mee bij Unibet!

Madueke of Mudryk: wie geeft big spender Chelsea vleugels?
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 0
Fulham
Fulham

De nieuwe Chelsea-eigenaar Todd Boehly heeft in januari opnieuw zijn spierballen getoond op de transfermarkt. The Blues wonnen de strijd met Arsenal om Mykhailo Mudryk, verstevigden de defensie met Benoît Badiashile, huurden João Félix en kochten Noni Madueke. Alsof dat nog niet genoeg was, werd op de valreep ook nog WK-revelatie Enzo Fernández voor een transfersom van maar liefst 121 miljoen euro ingelijfd.

Het is aan Graham Potter om het vernieuwde Chelsea zo snel mogelijk omhoog te loodsen. De topclub staat teleurstellend tiende en moet een kloof van tien punten overbruggen om nog in de topvier te eindigen en zo Champions League-voetbal af te dwingen. Winnen van Fulham moet een eerste stap zijn. Denk jij dat dat lukt? De quotering voor een zege van de thuisploeg is 1.67.

Interessant is het om te zien wie zijn kans gaat grijpen nu de concurrentie zo toegenomen is bij Chelsea. In de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Liverpool, was het Mudryk die als invaller grote indruk maakte. Met zijn snelheid bezorgde de 22-jarige Oekraïner het team van Jürgen Klopp grote problemen. Na die sterke invalbeurt ligt het voor de hand dat de linksbuiten start tegen Fulham. Bekijk hieronder de quoteringen die horen bij een droomdebuut op Stamford Bridge.

Odds Chelsea - Fulham:
- Mykhailo Mudryk scoort: 3.95
- Chelsea wint en Mykhailo Mudryk scoort: 4.80 (Bet Builder)
- Chelsea wint en Mykhailo Mudryk scoort minstens twee keer: 26.00 (Bet Builder)

Voor Madueke ging een droom in vervulling met een transfer naar een van de grote clubs uit Londen, de stad waar de voormalig PSV'er opgroeide. De uitwedstrijd tegen Liverpool op 21 januari kwam nog te vroeg voor hem. Tegen Fulham zit de twintigjarige dribbelaar voor het eerst bij de selectie. Denk jij dat het hem lukt om direct zijn visitekaartje af te geven?

Via de Bet Builder-optie is het mogelijk om verschillende weddenschappen op één wedstrijd te combineren, om zo een hogere quotering te krijgen. Denk jij bijvoorbeeld dat een bepaalde speler gaat scoren, een ander vaak op doel schiet en Chelsea wint, dan bouw je via deze optie een mooie combinatie. Een voorbeeld: voor een zege van Chelsea, een goal van Mykhailo Mudryk en minstens twee doelpogingen van Kai Havertz staat een quotering van 7.50. Probeer het uit en beleef het Premier League-voetbal met extra spanning.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
{"title":"Verdien voor €50 aan Free Bets met inzetten op Oranje scoort!","titleMobile":"Verdien voor €50 aan Free Bets met inzetten op Oranje scoort!","odd":"€50","url":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=85963497&bid=39878","bookmaker":{"name":"Unibet (Kambi)","id":5000,"lightIconUrl":"/dam/jcr:9e3975da-a577-48bd-9e59-8576787a688c/unibet20new20logo20large1-black.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:f8717da0-9ada-466e-af1d-adf75a1cde42/unibet20new20logo20large1.svg","iconSize":27},"image":"jcr:2789e6f2-9de9-4994-9a13-f16f347b0272","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Unibet biedt een welkomstactie (24+) aan rond het duel Duitsland - Nederland.","textMobile":"Unibet biedt een welkomstactie (24+) aan rond het duel Duitsland - Nederland."}
Bekijk hier al onze video's