Man City treft laagvlieger: 50x je inzet bij zege Citizens!

ADVERTORIAL - Manchester City verkeert in bloedvorm en komt zondag weer in actie in de Premier League. The Citizens nemen het op tegen Nottingham Forest, dat in degradatienood verkeert. Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder). Met een inzet van 1 euro kan je 50 euro pakken wanneer City het duel wint.

Man City treft laagvlieger: 50x je inzet bij zege Citizens!
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
0 - 2
Manchester City
Manchester City

Nieuwe Unibet-spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van deze welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van Manchester City bij Nottingham Forest. Bij een overwinning van City krijg je het bedrag dus uitgekeerd, bij een andere uitkomst verlies je maximaal 1 euro. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de boost rondom Manchester City.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op een overwinning van Manchester City en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Manchester City verkeert werkelijk waar in een vorm waar je u tegen zegt. De ploeg van Pep Guardiola liet donderdagavond geen spaan heel van Brighton & Hove Albion door met 0-4 te winnen. Het was zeker niet de eerste keer dat de Engelsen deze maand uithalen in Engeland. In de laatste vier wedstrijden in de Premier League werd er minimaal vier keer gescoord en daarmee werd een clubrecord geëvenaard.

Bovendien is City genoodzaakt om echt niet tegen puntverlies aan te lopen. De club uit Manchester is verwikkeld in een hevige titelstrijd, waar Arsenal de grootste uitdager in is. De twee Engelse grootmachten gaan nek aan nek in de top of the table.

Denk jij dat Manchester City zondagavond weer wint en de Engelse titelstrijd daarmee bijzonder spannend houdt? Dan is deze welkomstactie (24+) een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's