Man Utd-target Mazraoui start gewoon bij Bayern

Reacties

Noussair Mazraoui is basisspeler in de eerste oefenwedstrijd van Bayern München in het nieuwe seizoen. De verdediger met een verleden bij Ajax staat in de serieuze belangstelling van Manchester United.

Man Utd-target Mazraoui start gewoon bij Bayern
© Pro Shots

Het Duitse Sky meldde deze week dat er al concrete gesprekken zijn gevoerd tussen de twee topclubs uit Duitsland en Engeland. Manager Erik ten Hag werkte in het verleden bij Ajax zeer succesvol samen met Mazraoui en wil hem graag naar Old Trafford halen. Bayern zou inzetten op een transfersom tussen de 20 en 25 miljoen euro.

Waarom Ten Hag ex-Ajacied Mazraoui ziet als versterking

Vooralsnog is het niet tot een deal gekomen, bewijst de basisplaats van Mazraoui tegen de amateurs van FC Rottach-Egern. Voor Bayern is het de eerste wedstrijd sinds 18 mei, toen een belabberd seizoen in de Bundesliga werd afgesloten met een 2-4 nederlaag tegen 1899 Hoffenheim. Bayern speelt ook nog tegen prestigieuzere tegenstanders: Tottenham Hotspur is in augustus de tegenstander.

Bij die wedstrijd is Matthijs de Ligt - die ook in de belangstelling staat van Man Utd - mogelijk wel betrokken. De Oranje-international is er in de eerste oefenwedstrijd van Bayern nog niet bij, hij geniet na zijn EK-deelname nog van een vakantie. Spelers als Manuel Neuer, Harry Kane, Joshua Kimmich en Dayot Upamecano zijn er ook nog niet bij.

Zo gaat de achterhoede van Manchester United er mogelijk uitzien
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.