Manchester United neemt zoons van clubicoon over van Manchester City

Reacties

Jack en Tyler Fletcher gaan proberen om in de voetsporen van hun vader Darren te treden. Manchester United heeft de tweelingzoons van de clubicoon overgenomen van Manchester City.

Manchester United neemt zoons van clubicoon over van Manchester City

Jack en Tyler Fletcher, zestien jaar oud, speelden negen jaar in de jeugdopleiding van City. Nu gaan zij bij de stadgenoot voor een doorbraak als profvoetballer. United heeft volgens de Manchester Evening News een opleidingsvergoeding van zo'n anderhalf miljoen euro betaald voor de tweeling.

De Fletchers zijn allebei Engels jeugdinternational, nadat zij eerder voor jeugdploegen van Schotland hadden gespeeld. Zij werden geboren in Manchester, toen vader Darren voor United uitkwam. Darren Fletcher maakte in februari 2003 zijn debuut voor de club en kwam tot 342 wedstrijden voor United. Hij speelde tachtig interlands voor Schotland.

Darren Fletcher is sinds maart 2021 werkzaam als technisch directeur van Manchester United en houdt zich in die functie onder meer bezig met het begeleiden van spelers die door de club verhuurd zijn. United heeft tevens John Murtough in dienst als directeur voetbalzaken: Murtough is verantwoordelijk voor de transfers rondom het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.