Manchester United ook langs Tottenham

Manchester United is na vier wedstrijden nog altijd foutloos in het Premiership en startte nog nooit zo goed. Thuis tegen Tottenham Hotspur overtuigde de ploeg van Alex Ferguson niet echt. Toch behaalde het een 1-0 overwinning.

Man United dankte de zege aan de beginfase, toen het goed, gretig en snel speelde. In die fase viel ook het enige doelpunt. Paul Robinson kreeg een harde vrije trap van Cristiano Ronaldo niet onder controle, waarna Ryan Giggs uit de rebound raakkopte.

Tottenham nam daarna langzaam het initiatief over. Vooral na rust drong de ploeg van Martin Jol hevig aan. De gelijkmaker hing in de lucht maar de Londenaren, waar Edgar Davids in de 57ste minuut vervangen werd en Hossam Ghaly debuteerde, vergaten te scoren.

ManU heeft de koppositie met twaalf punten uit vier wedstrijden weer alleen in handen. Tottenham stelt met drie punten na vier duels wat teleur.