Manchester United spreekt vertrouwen uit in Ten Hag met nieuw contract

Reacties

Erik ten Hag heeft zijn contract met Manchester United verlengd. De oude verbintenis van de ex-trainer van onder meer Ajax zou medio 2025 aflopen, daar komt een jaar bij.

Manchester United spreekt vertrouwen uit in Ten Hag met nieuw contract
© Pro Shots

Eind vorig seizoen werd er door de Engelse pers flink gespeculeerd over de positie van Ten Hag, die medio 2022 in dienst trad bij The Red Devils. Manchester United presteerde met een eliminatie in de groepsfase van de Champions League en een achtste plaats in de Premier League immers teleurstellend.

Het winnen van de FA Cup-finale ten koste van Manchester City leverde Ten Hag veel lof op en na een seizoensevaluatie concludeerde eigenaar INEOS dat er wordt vastgehouden aan de 54-jarige Tukker. Dit vertrouwen is nu uitgesproken in een nieuwe verbintenis.

'Ik ben erg blij dat ik een overeenstemming heb bereikt met Manchester United om de samenwerking voort te zetten', aldus Ten Hag. 'Terugkijkend op de afgelopen twee jaar kunnen we met trots terugkijken op twee prijzen en vele voorbeelden van vooruitgang. Het project is echter nog niet klaar.'

Eind vorig seizoen sprak VI's Freek Jansen uitgebreid met Erik ten Hag:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.