Mats Wieffer mag praten en is op weg naar Brighton

Reacties

Feyenoord heeft Mats Wieffer groen licht gegeven te praten met Brighton & Hove Albion over zijn persoonlijke voorwaarden voor een transfer naar de club uit de Premier League. Zodra deze gesprekken zijn afgerond, meldt Brighton zich in De Kuip. De verwachting is dat beide clubs daarna snel tot een definitief akkoord komen.

Mats Wieffer mag praten en is op weg naar Brighton
© Pro Shots

Wieffer staat open voor een vertrek bij Feyenoord. Hij is in twee jaar tijd kampioen geworden en won de beker. Afgelopen winter wilde hij naar Atlético Madrid, maar Feyenoord blokkeerde de deal. Nu wil de club wel meewerken. Wieffer kwam in de zomer van 2022 naar Feyenoord, dat 750 duizend euro voor hem betaalde aan Excelsior. De club uit Kralingen profiteert ook mee van de deal tussen Brighton en Feyenoord.

Na een lastig begin, ook door een enkelblessure, kwam Wieffer in januari in het elftal van trainer Arne Slot, om er nooit meer uit te verdwijnen. Hij werd ook international, maar mist nu het EK in Duitsland vanwege een blessure die hij vlak voor het toernooi opliep tijdens een training met Feyenoord. Nu is Wieffer weer fit. In afwachting van zijn transfer traint hij momenteel nog in Rotterdam onder de nieuwe trainer Brian Priske.

Bekijk hier al onze video's
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Wieffer
Meer over M. Wieffer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.