Maupay viert vertrek bij Everton met fragment uit Shawshank Redemption

Reacties

Neal Maupay is ontsnapt uit Goodison Park. Zo voelt zijn huurtransfer naar Olympique Marseille althans. Dat laat de 28-jarige aanvaller op social media blijken met een fragment uit de wereldberoemde film The Shawshank Redemption

Maupay viert vertrek bij Everton met fragment uit Shawshank Redemption
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Maupay maakte twee jaar geleden de overstap van Brighton & Hove Albion naar Everton. Dat bleek geen match. The Toffees verhuurden de spits vervolgens aan Brentford, maar ook daar kwam hij niet uit de verf. Deze zomer keerde Maupay terug bij Everton. De eerste twee duels van de Premier League kwam de Fransman niet van de bank. Tot overmaat van ramp kreeg Maupay het aan de stok met supporters van Everton.

Olympique Marseille gaat uitkomst bieden. De Franse topclub gaat Maupay huren met optie tot koop. Voor de aanvaller voelt de transfer als een verlossing. Op social media plaatste Maupay een clip uit The Shawshank Redemption, die wordt beoordeeld als een van de beste films aller tijden. Op de beelden is Andy Dufresne te zien. Het personage van Tim Robbins is op dat moment net ontsnapt uit de Shawshank-gevangenis en heft zijn handen tot de hemel.

Dat is hoe Maupay zijn op handen zijnde transfer naar Marseille ervaart. l'OM haalt de aanvaller na zeven jaar terug naar de Ligue 1. Voor zijn periode in de Premier League droeg Maupay het shirt van OGC Nice, Saint-Étienne en Stade Brest. Met Marseille komt daar een vierde club uit zijn thuisland bij. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.