Memphis meldt zich maandagavond bij Oranje, Timber traint apart

Reacties

Het Nederlands elftal is maandag begonnen aan de voorbereiding op het EK in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman had vijftien spelers tot zijn beschikking.

Memphis meldt zich maandagavond bij Oranje, Timber traint apart

Van alle aanwezige spelers trainde Quinten Timber apart van de groep. De middenvelder van Feyenoord heeft nog dezelfde klachten die hij tijdens het slot van het seizoen ook al had. Normaal gesproken zou Memphis Depay zich aankomend weekend bij de selectie van Koeman voegen, maar de spits van Atlético Madrid komt maandagavond al aan.

Koeman heeft nu nog slechts de beschikking over spelers die geen clubverplichtingen meer hebben. Donyell Malen en Ian Maatsen hebben dat bijvoorbeeld nog wel, omdat zij aanstaande zaterdag met Borussia Dortmund de Champions League-finale tegen Real Madrid spelen.

Aanstaande woensdag wordt duidelijk welke 26 spelers Koeman meeneemt naar het EK in Duitsland. Hij nam er verder 29 op in de voorselectie en zal dus nog drie spelers teleur moeten stellen. In aanloop naar het EK speelt Oranje oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland.

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.