Meulensteen vertrekt bij Vitesse en gaat onder Pirlo spelen

Reacties

Melle Meulensteen maakt de overstap van Vitesse naar Sampdoria. De 25-jarige middenvelder heeft een driejarig contract getekend bij het Serie B-team, dat onder leiding staat van Andrea Pirlo.

Meulensteen vertrekt bij Vitesse en gaat onder Pirlo spelen

Bij de deal met de Italianen heeft Vitesse naast een transfersom ook een doorverkooppercentage bedongen. Hoeveel de club precies vangt voor Meulensteen, is onduidelijk.

In Arnhem konden ze twee jaar genieten van de zoon van René Meulensteen, voormalig assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United, waar de jongste telg van het gezin in de jeugdopleiding speelde. Via Preston North End en Lancaster City belandde de middenvelder bij RKC Waalwijk, waar hij uitgroeide tot aanvoerder en een transfer naar Vitesse verdiende.

Nu is het tijd voor een volgende stap. 'Ik heb een mooie tijd gehad bij Vitesse en ben dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen. Het is een moeilijke beslissing geweest om te vertrekken, vooral in deze uitdagende periode voor de club', geeft Meulensteen aan op de clubsite. 'Toch zie ik de overstap naar U.C. Sampdoria als een nieuwe uitdaging en een kans om mezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Sampdoria
Meer over Sampdoria
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.