Misehouy voorkomt nederlaag Girona met droomdebuut in La Liga

Reacties

Gabriel Misehouy heeft bij zijn debuut voor Girona direct gescoord. De ex-Ajacied tekende donderdagavond kort na zijn entree voor de gelijkmaker tegen Real Betis.

Misehouy voorkomt nederlaag Girona met droomdebuut in La Liga
© Pro Shots
Real Betis Sevilla
Real Betis Sevilla
1 - 1
Girona
Girona

Misehouy tekende na zijn transfervrije vertrek bij Ajax net als Donny van de Beek voor Girona en mocht tijdens de eerste speelronde direct opdraven van trainer Míchel, die de negentienjarige middenvelder opmerkelijk genoeg de voorkeur gaf boven Van de Beek. Die keuze pakte goed uit, want Misehouy had zijn goal binnen de minuut te pakken. Op aangeven van collega-invaller Iker Almena tikte hij de bal langs doelman Rui Silva.

Zo had Girona eindelijk de gelijkmaker te pakken waar het zo lang naar op zoek was. Betis had al vroeg de leiding genomen tegen de verrassende nummer drie van vorig seizoen door een goal van Marc Bartra. De inmiddels 33-jarige verdediger, die zijn opleiding genoot bij Barcelona, kopte raak uit een corner van Nabil Fekir. Betis was na de gelijkmaker van Misehouy nog dicht bij de 2-1 met een bal tegen de paal, maar Daley Blind en consorten hielden stand.

Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao
1 - 1
Getafe
Getafe

Eerder op de donderdag speelden ook Athletic Bilbao en Getafe gelijk bij het allereerste duel van het nieuwe seizoen in La Liga. Oihan Sancet maakte met een geplaatst schot de eerste goal van de jaargang 2024/25. Debutant Christantus Uche zorgde er bij zijn debuut echter voor dat Getafe een punt mee terugnam uit San Mamés. Daar kon EK-smaakmaker Nico Williams, die bij zijn invalbeurt een staande ovatie kreeg, ook niks meer aan veranderen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Girona
Meer over Girona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer Misehouy
Meer over Misehouy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.