Modric lijkt in feestgedruis uitsluitsel te geven over toekomst bij Real

Reacties

Luka Modric heeft tijdens de huldiging van Real Madrid voor een van de bijzondere momenten gezorgd. De 38-jarige Kroaat leek te bevestigen dat hij ook komend voor De Koninklijke speelt.

Modric lijkt in feestgedruis uitsluitsel te geven over toekomst bij Real
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
0 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Waar Toni Kroos zaterdagavond afscheid nam met het winnen van de Champions League, is de verwachting dat de vier jaar oudere Modric er nog een jaar aan vastplakt bij Real. De bevestiging van dat nieuws liet nog op zich wachten, totdat Modric zondagavond de fans toesprak in Bernabéu.

'Wat een genot om hier na twee jaar weer te zijn, bedankt voor jullie steun', begon de in september 39 jaar oude middenvelder zijn toespraak, terwijl hij werd toegezongen door de aanwezige supporters. 'Dank jullie wel, deze beker is ook voor jullie. Tot volgend seizoen, hala Madrid!'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee lijkt er geen twijfel meer te bestaan dat Modric aan zijn dertiende seizoen gaat beginnen bij Real, zeker toen hij later tegenover het clubkanaal stelde dat er volgend jaar weer veel op het spel staat. 'We moeten voorbereid zijn', aldus de man die zaterdag voor de zesde keer de Champions League won.

Modric is volgens Marca niet de enige speler die zijn contract zal verlengen. Ook Lucás Vázquez lijkt te blijven. Dat geldt niet voor Nacho, die een aanbieding van Al-Nassr op zak schijnt te hebben. En dan is er natuurlijk nog de aanstaande komst van Kylian Mbappé, die op korte termijn wordt gepresenteerd.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.