Morata in discussie met Atlético-fan: 'Na Dortmund wilden jullie me weg hebben'

Reacties

Álvaro Morata heeft maandag een pikante conversatie gevoerd met een fan op Instagram. De aanvoerder van het Spaanse elftal dat zondag beslag legde op het EK, beet van zich af toen hem werd verweten dat hij nog met een vlag van Atlético Madrid poseerde terwijl hij zeer waarschijnlijk een transfer naar AC Milan gaat maken.

Morata in discussie met Atlético-fan: 'Na Dortmund wilden jullie me weg hebben'
© Pro Shots

Maandag meldden zowat alle toonaangevende media in Italië en Spanje dat Morata speler van Milan wordt. I Rossoneri gaan naar verluidt de koopoptie van dertien miljoen euro lichten die in het contract van de Spaanse aanvaller staat. Ondanks de transferperikelen werd Morata met een vlag van Atlético gespot tijdens een rondrit van de Spaanse ploeg, die werd gehuldigd.

© La Gazetta dello Sport

'Veel vlaggen van Atléti, maar hij gaat naar Milan', aldus een fan onder een foto van het moment op het Instagram-account espartanoatletico. Morata vond het nodig om direct terug te slaan, met een verwijzing naar het afgelopen seizoen in de Champions League. 'Nu mag ik ineens niet vertrekken, maar na Dortmund wilden jullie (de fans van Atlético, red.) me allemaal weg hebben', reageerde Morata, die uiteindelijk zalvend afsloot met de constatering dat hij het EK gewoon als speler van Atlético heeft gewonnen.

Opvallende teksten van Morata dus, maar die is Spanje al zeer regelmatig het mikpunt van kritiek geweest. De spits gaf al meerdere keren aan dat hij er klaar mee is om in en voor Spanje te voetballen. Dat deed hij in een openhartig interview tijdens het EK en ook na het toernooi liet hij van zich horen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Álvaro Morata
Meer over Álvaro Morata
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.