Moratti: 'Heb nog steeds alle vertrouwen in Stramaccioni'

Andrea Stramaccioni geniet, ondanks de tegenvallende resultaten, nog steeds het vertrouwen van Internazionale-voorzitter Massimo Moratti (foto). De matige vorm werd zondag doorgetrokken in de met 3-1 verloren competitiewedstrijd tegen het laag geklasseerde Siena.

Moratti: 'Heb nog steeds alle vertrouwen in Stramaccioni'

De matige reeks van Inter, waarin het slechts een keer won tijdens de laatste zeven Serie A-wedstrijden, leidde tot de nodige speculaties over een vroegtijdig vertrek van de oefenmeester. De preses van de Italiaanse topclub was na afloop echter stellig.

'Ik heb nog steeds veel vertrouwen in Stramacioni. We moeten hard werken en zorgen dat wij hier weer bovenop komen', aldus Moratti, die volgens zijn zeggen vrij kalm bleef na alweer de zevende nederlaag van dit seizoen.

'Was ik boos? Misschien was ik een beetje boos van binnen, maar het is niet dat ik last had van driftbuien na de wedstrijd', vervolgt de puissant rijke petroleummagnaat, die ook werd gevraagd naar Mario Balotelli, de kersverse aankoop van AC Milan.

De voormalige spits van Inter luisterde zijn debuut op met twee treffers in de met 2-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Udinese. 'Ik moet zeggen dat hij wel een beetje hulp kreeg van de scheidsrechter', knipoogde Moratti naar de in zijn ogen makkelijk gegeven strafschop in blessuretijd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen