Mourinho wil gelijk halen en zet laptop voor tv-camera

Reacties

José Mourinho heeft maar weer eens opzien gebaard. De oefenmeester van Fenerbahçe SK was zo verbolgen over het feit dat de treffer van Edin Džeko afgekeurd werd wegens buitenspel, dat hij een laptop voor de tv-camera zette om zijn gelijk te halen.

Mourinho wil gelijk halen en zet laptop voor tv-camera
© Pro Shots
Antalyaspor
Antalyaspor
0 - 2
Fenerbahçe
Fenerbahçe

De Portugese coach kreeg een gele prent voor die actie. 'Maar het was geen buitenspel. Als je vanuit onze positie naar de linksback kijkt, dan zie je dat Dzeko geen buitenspel staat', haalde Mourinho na de wedstrijd nogmaals zijn gelijk over het afkeuren van de treffer. Dankzij een goal van dichtbij van Dusan Tadic even daarvoor en eigen goal van Thailisson Kelven later won Fener overigens wel van Antalyaspor.

Dat het desondanks moeizaam ging, zorgde voor vragen aan het adres van Mourinho over de ontwikkeling van zijn ploeg, maar die vragen vielen niet goed. 'Elke wedstrijd wordt dezelfde vraag gesteld. Ook bij de persconferentie zometeen weer. Maar het enige dat ik daarover kan zeggen, is dat we harder moeten werken', reageerde Mourinho in algemeenheden.

'Het was een moeilijke wedstrijd, zij stonden heel verdedigend en georganiseerd. De enige ploeg die vandaag geen problemen had, waren de VAR-scheidsrechters. Omdat ze in veel gevallen binnen vijf seconden een beslissing konden nemen met beelden, maar wij werden onder druk gezet', deelde Mourinho nogmaals een sneer uit naar de arbitrage.

Mourinho telde desondanks zijn zegeneningen na de 1-3 nederlaag een week eerder tegen Galatasaray. 'Dit geeft ons een kleine morele boost.' Met die boost gaat Fenerbahçe op bezoek bij FC Twente komende donderdag in de Europa League, daarna heeft de ploeg twee weken vrij en dat komt de Portugese coach goed uit. 'Dan staat de bruiloft van mijn dochter op het programma.'

Süper Lig

Stand Süper Lig 2024/2025

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
7
6
1
0
23-8
+15
19
2
Fenerbahçe
7
5
1
1
16-5
+11
16
3
Samsunspor
7
5
0
2
11-6
+5
15
4
Beşiktaş
5
4
1
0
11-4
+7
13
* Actueel tot en met 29 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer José Mourinho
Meer over José Mourinho
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.