Na Koopmeiners wil ook Europa League-held transfer forceren bij Atalanta

Reacties

Atalanta heeft er vlak voor de competitiestart een hoofdpijndossier bij gekregen. In navolging van Teun Koopmeiners wil nu ook Ademola Lookman niet langer uitkomen voor de Europa League-winnaar vanwege de belangstelling van Paris Saint-Germain.

Na Koopmeiners wil ook Europa League-held transfer forceren bij Atalanta
© Pro Shots
Lecce
Lecce
0 - 4
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Lookman maakte zich eind vorig seizoen nog onsterfelijk bij de Atalanta-aanhang door in de Europa League-finale tegen Bayer Leverkusen een hattrick te maken. De 26-jarige aanvaller leek ook dit seizoen gewoon zijn doelpunten te gaan maken voor La Dea, totdat PSG zich dit weekend meldde in Bergamo. De kampioen van Frankrijk is op zoek naar aanvallende versterking, nu spits Gonçalo Ramos tijdens het eerste competitieduel geblesseerd raakte en lang aan de kant staat.

Inmiddels is duidelijk dat Lookman de overstap naar Parijs graag wil maken. De Nigeriaan zit zo met zijn hoofd bij een transfer, dat hij maandag al niet meer in actie wenst te komen in de Serie A tegen Lecce. Trainer Gian Piero Gasperini heeft de afwezigheid van Lookman bevestigd, zijn naam ontbreekt in de wedstrijdselectie voor het duel van maandagavond. Afgelopen woensdag speelde Lookman nog gewoon mee in de strijd om de Super Cup tegen Real Madrid.

Lookman is na Koopmeiners al de tweede speler die zich ziek meldt bij Atalanta vanwege transferperikelen. De Oranje-international ontbrak afgelopen week al in Warschau, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Juventus. Tot onvrede van Atalanta. Inmiddels zouden beide clubs wel weer on speaking terms zijn en is een akkoord volgens Italiaanse media in de maak. Atalanta wil alleen nog een vervanger binnen hebben. Dat moet Lazar Samardzic van Udinese worden.

Bekijk hier al onze video's
{"title":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","titleMobile":"Special: Paixão heeft één of meer schoten op doel","odd":"2.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_313c_&affid=205&siteid=432&adid=313&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:ff60540c-792b-4a31-9db0-b963b0f81013","position":"3","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00","textMobile":"Zet nu in op 'Igor Paixão heeft één of meer schoten op doel' bij Feyenoord tegen Bayer Leverkusen. De quotering is verhoogd van 1.66 naar 2.00"}
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Meer A. Lookman
Meer over A. Lookman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.