NEC slaat enorme slag met contractverlengingen Sandler en Verdonk

Reacties

NEC gaat langer door met Philippe Sandler en Calvin Verdonk. De Nijmeegse club heeft een akkoord bereikt met de verdedigers over een langdurige contractverlenging. Sandler tekent bij tot de zomer van 2029 en Verdonk tot de zomer van 2028.

NEC slaat enorme slag met contractverlengingen Sandler en Verdonk
© Pro Shots

Sandler en Verdonk zijn sterkhouders van NEC die vorig seizoen een belangrijke rol hadden in het behalen van de zesde plek en de bekerfinale. Beide verdedigers lagen echter nog maar een jaar vast in Nijmegen, wat geruchten over een zomers vertrek versterkte. Bij Sandler had NEC overigens wel de optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Dat gebeurt niet, maar NEC slaat wel een gigantische slag door het contract van Sandler met liefst vijf jaar te verlengen. Bij Verdonk is de club een verlenging met vier jaar overeengekomen, waardoor de verdedigers nog langere tijd vastliggen in De Goffert. Verdonk kreeg onlangs concurrentie van Thomas Ouwejan, maar dat weerhoudt hem er niet van om in Nijmegen te blijven.

NEC wil zich voor de transferdeadline van komende maandag nog versterken met een rechtsback en idealiter ook een extra aanvaller. De club haalde eerder deze week al de Japanner Kento Shiogai binnen, maar hij wordt gezien als een speler voor de toekomst. De spits is de derde speler uit Japan voor NEC, na Kodai Sano en Koki Ogawa.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.