Neemt man in vorm Godts een gemankeerd Ajax weer bij de hand in Europa?

ADVERTORIAL - Na de klinkende zege in de Europa League tegen Besiktas reist Ajax dit keer af naar Tsjechië om het op te nemen tegen Slavia Praag. De Amsterdammers doen dat zonder vele sterkhouders, maar met man in vorm Mika Godts. TOTO heeft mooie quoteringen in petto rondom dit duel.

Neemt man in vorm Godts een gemankeerd Ajax weer bij de hand in Europa?
Slavia Praag
Slavia Praag
1 - 1
Ajax
Ajax

Een week geleden legde Ajax een puike pot op de mat in de Johan Cruijff Arena. Het Besiktas van Giovanni van Bronckhorst werd met 4-0 van de mat geveegd en die score had zelfs hoger uit kunnen vallen. Donderdagavond wacht een ogenschijnlijk lastige klus in Praag, tegen Slavia. Ook de Tsjechen hebben een fijne start van het Europese seizoen achter de rug. Ludogorets werd met 0-2 verslagen. Dat is overigens zeker niet het enige waar Slavia zich vast aan zal houden, want in de Tsjechische competitie staat de club met 25 punten uit negen wedstrijden aan kop.

De quoteringen wijzen uit dat niet Ajax, maar Slavia als favoriet wordt gezien. Voor een overwinning van Slavia staat een quotering van 1.97, terwijl een uitzege van de Amsterdammers een bijbehorende quotering van 3.55 heeft. Een gelijkspel kan je 3.45 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Gemankeerd Ajax hoopt op man in vorm Godts

Waar Ajax tegen Besiktas met veel van zijn sterkhouders kon aantreden, is dat donderdagavond niet het geval. Jordan Henderson, Kian Fitz-Jim, Bertrand Traoré, Wout Weghorst en de al langer geblesseerde Steven Berghuis zijn niet van de partij. Gelukkig voor de Amsterdammers is Godts er wel bij. De Belg kwam afgelopen week drie keer tot scoren, waarvan twee hij er twee maakte tegen Besiktas. Een nieuwe goal van Godts heeft bij TOTO een quotering van 4.50.

Odds overige doelpuntenmakers Ajax

- Brian Brobbey: 3.30
- Kenneth Taylor: 6.50
- Branco van den Boomen: 7.50

De topscorer van Slavia is een wingback

Ajax beschikt over de nodige kwalitatief sterke spelers, maar dat kan ook van Slavia Praag worden gezegd. De Tsjechen hebben een divers aanbod aan scorend vermogen in hun ploeg, waaronder El Hadji Malick Diouf. De linkerwingback is met vijf goals de topscorer van Slavia in de Tsjechische competitie. Eén doelpunt van Diouf heeft bij TOTO een quotering van 10.50.

TOTO heeft naast bovenstaande weddenschappen nog een veel groter, divers aanbod rondom het duel tussen Slavia Praag en Ajax. Deze kan je hier bekijken. Veel plezier met het volgen van de wedstrijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's