'Neres op ramkoers met Schmidt bij Benfica'

Reacties

David Neres zou met verbazing hebben aangehoord dat hij niet werd opgenomen in de wedstrijdselectie van Benfica voor het duel met Famalicão. Dat meldt het Portugese JN.

'Neres op ramkoers met Schmidt bij Benfica'
© Pro Shots
Famalicão
Famalicão
2 - 0
Benfica
Benfica

Trainer Roger Schmidt nam de Braziliaan niet mee naar Vila Nova de Famalicão omdat hij bezig is met een transfer naar Napoli, zo legde de trainer na de verloren seizoensouverture uit. Schmidt gaf aan 'volledig gefocuste spelers' nodig te hebben.

Deze uitspraken zouden slecht zijn gevallen bij Neres, die vindt dat hij altijd alles geeft voor Benfica, ook al zou hij de overstap naar Napoli kunnen maken. De club van trainer Antonio Conte zou geïnteresseerd zijn in de ex-Ajacied, maar nog geen bod hebben neergelegd bij Benfica.

Ondertussen wordt in de Portugese media geschreven dat de positie van Schmidt steeds meer onder druk komt te staan. Afgelopen seizoen was de achterban van Benfica al met regelmaat ontevreden over het vertoonde spel, maar nu zou ook het transferbeleid van de club onder vuur liggen. Benfica verkocht toptalent João Neves (19) voor bijna zestig miljoen euro aan Paris Saint-Germain en haalde daar Renato Sanches op huurbasis voor terug. In de voorbereiding maakte de club uit Lissabon nog korte metten met Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.