Neymar hemelt Balotelli op: 'Ben een groot fan van hem'

Neymar heeft na afloop van de oefeninterland tussen Italië en Brazilië (2-2) zijn bewondering geuit over Mario Balotelli. De aanvaller van Brazilië was ook tevreden over het spel van zijn team.

Neymar hemelt Balotelli op: 'Ben een groot fan van hem'

Balotelli voorkwam hoogstpersoonlijk een nederlaag in Genève. Met een schot van afstand deed hij de bal kort voor het uur in de kruising belanden. Zo zet de aanvaller de scoringsdrift voort die hij sinds zijn komst bij AC Milan heeft ingezet (zeven goals in zes competitiewedstrijden).

Onder meer die efficiëntie is niet voorbijgegaan aan Neymar, op zijn beurt de smaakmaker van de Seleçao. 'Ik ben een groot fan van hem. Hij is een geweldige speler en een goed mens.' Bondscoach Cesare Prandelli van de Azzurri uitte ook al zijn bewondering over de prestaties van zijn aanvaller.

Neymar was niet alleen enthousiast over Balotelli, maar ook over het spel van Brazilië. 'We speelden goed. Je ziet het team met de dag beter worden. We hebben veel kwaliteit.'

Doelman Júlio César was na afloop vooral teleurgesteld. 'Wij hadden de wedstrijd in handen, maar we konden niet doordrukken. De twee goals kwamen eerder door fouten van onze kant dan dat zij ervoor hebben geknokt. Natuurlijk verdienden zij wel wat, maar de doelpunten kwamen voort uit fouten.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen