Niet de avond van Hulk; vier uur lang alle moeite met plassen

Reacties
Niet de avond van Hulk; vier uur lang alle moeite met plassen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voor Hulk was het een avond om niet snel te vergeten. De spits van Atlético Mineiro verdween pas tegen vier uur 's morgen uit Maracanã, zes kilo lichter.

Na de verloren bekerwedstrijd tegen Flamengo had het lot Hulk aangewezen voor de gebruikelijke dopingcontrole. De spits had echter alle moeite het noodzakelijke plasje te doen.

De negentig minuten hadden hun tol geëist. Hulk zocht bijna uitgedroogd de kamer voor de dopingcontrole op. 'Ik ben zes kilo afgevallen. Ik begon de wedstrijd met 97 kilo en eindigde op 91 kilo', zei de spits, die door het verloren vocht maar niet het plasje kon produceren. 'Ik heb er vier uur gezeten en heb dertig liter water gedronken. Uiteindelijk werkte het.'

Het oponthoud zorgde ervoor dat Hulk pas om 3.50 uur Maracanã achter zich kon later. Zijn ploeggenoten waren al met het vliegtuig vertrokken richting huis. De spits keerde uiteindelijk met een privéjet terug.

In december schreven we nog over het Atlético Mineiro-sprookje van Hulk. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.