Nog meer mooi nieuws voor Klaassen: kleine op komst

Reacties

Het zijn mooie weken voor Davy Klaassen. De middenvelder keerde onlangs terug bij zijn geliefde Ajax en nu delen hij en zijn vrouw Laura Benschop heuglijk nieuws op social media: ze zijn in verwachting van hun eerste kind.

Nog meer mooi nieuws voor Klaassen: kleine op komst
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het gaat de voetballer dit jaar voor de wind in zijn privéleven. In juni stapten Klaassen en Benschop in het huwelijksbootje. Het Italiaanse Toscane was de setting waar de twee elkaar het jawoord gaven.

Nu zit de volgende mijlpaal er alweer aan te komen. Op Instagram vertelt Klaassen het nieuws, over een gevoelig pianomuziekje. 'Tijdens onze bruiloft vertelde ik hoeveel je voor me betekent en dat ik me altijd thuis voel bij jou.' En de 31-jarige middenvelder zei nog iets: 'Mocht het krijgen van kinderen ons gegund zijn, weet ik zeker dat jij de beste moeder zal zijn. Ik kan niet wachten om dat mee te maken.'

Nu is dat moment daar. Het kind lijkt in Nederland geboren te zullen worden. Klaassen keerde recent terug bij Ajax, waar hij aan zijn derde periode in het roodwit is begonnen. In 323 wedstrijden voor de Amsterdammers was de 41-voudig international goed voor 94 doelpunten. Vijfmaal kroonde hij zich tot landskampioen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2024/2025

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
Willem II
6
2
2
2
10-7
+3
8
9
Ajax
4
2
1
1
8-3
+5
7
10
Go Ahead Eagles
6
2
1
3
5-9
-4
7
* Actueel tot en met 23 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. Klaassen
Meer over D. Klaassen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.