Ocampos ruilt Sevilla in voor avontuur buiten Europa

Reacties

Lucas Ocampos (30) heeft de Europese velden verlaten. De buitenspeler heeft een handtekening gezet onder een contract bij het Mexicaanse CF Monterrey.

Ocampos ruilt Sevilla in voor avontuur buiten Europa
© Pro Shots

Het contract van de Argentijnse aanvaller is afgekocht door de Mexicaanse topclub, die momenteel op de vijfde plaats in de hoogste afdeling staat. Ocampos heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem voor drie seizoenen in Monterrey houdt.

Ocampos kwam via AS Monaco naar de Europese velden in 2012 en diende naast voor de Monegasken voor achtereenvolgend Olympique Marseille, Genoa, AS Milan, Sevilla en werd tussendoor ook een jaar verhuurd aan Ajax. In Amsterdam werd zijn periode een mislukking, maar met Sevilla won Ocampos tot tweemaal toe de Europa League.

Mede door het vertrek van Ocampos wordt Memphis concreet gelinkt aan een transfer naar Sevilla. Volgens El Mundo Deportivo is de transfervrije Nederlander een optie voor de La Liga-club.

Alle transfers in de Seizoengids 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer L. Ocampos
Meer over L. Ocampos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.