Officieel: Priske is de nieuwe trainer van Feyenoord

Reacties

Brian Priske is de nieuwe trainer van Feyenoord, zoals Voetbal International vorige week vrijdag al meldde. De Rotterdammers hebben de aanstelling van de 47-jarige Deen nu ook zelf wereldkundig gemaakt. Priske tekent zoals verwacht voor drie jaar.

Officieel: Priske is de nieuwe trainer van Feyenoord
© Pro Shots

Priske, die in De Kuip belast wordt met de zware opvolging van Arne Slot, komt over van Sparta Praag na intense onderhandelingen tussen de Tsjechische landskampioen en Feyenoord. Een taalprobleem is er alvast niet: de Deen heeft als speler lang in Vlaanderen gevoetbald en was later ook trainer van Antwerp FC, en daar heeft hij een uitstekende beheersing van het Nederlands aan overgehouden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Behalve in Tsjechië werd Priske ook in Denemarken kampioen als trainer, toen met FC Midtjylland. Het zal de uitdaging voor de coach worden om ook in Nederland een ploeg naar de landstitel te leiden. De manier waarop Priske zijn ploegen laat voetballen, heeft een goede indruk gemaakt op de beleidsbepalers bij Feyenoord. Nu zijn komst is bevestigd, kan de club zich richten op de transferzomer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Czech Liga
Meer over Czech Liga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.