Onduidelijkheid over Europees uitduel Ajax in Letland

Reacties

Ajax gaat in de Europa League op bezoek bij RFS, maar de vraag is waar dat duel wordt gespeeld. De Amsterdammers raden supporters aan om nog te wachten met het boeken van reizen.

Onduidelijkheid over Europees uitduel Ajax in Letland

De loting koppelde Ajax eind vorige maand aan RFS. De club uit Letland speelt zijn thuiswedstrijden normaal gesproken in Riga. Het is nog onduidelijk of ook het thuisduel met Ajax in de Letse hoofdstad wordt afgewerkt. 'Mogelijk vindt deze niet plaats in Riga, maar wordt er uitgeweken. Dit kan ook in een ander land zijn', meldt Ajax op de officiële kanalen.

Daarnaast wordt supporters afgeraden om een trip naar de Baltische staat te boeken. Een officiële reden is niet wereldkundig gemaakt, maar de kans is groot dat de weersomstandigheden in Letland een rol spelen. Ajax gaat donderdag 23 januari 2025 op bezoek bij RFS. In de eerste maand van het jaar komt de temperatuur doorgaans niet boven het vriespunt uit.

De andere tegenstanders van Ajax in de competitiefase van de Europa League zijn Besiktas (thuis), Slavia Praag (uit), Qarabag (uit), Maccabi Tel Aviv (thuis), Real Sociedad (uit), Lazio (thuis) en Galatasaray (thuis).

Wat de Amsterdammers te wachten staat in het tweede toernooi van de UEFA lees je op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.