Ook Atlético loopt direct averij op, Danjuma scoort fraai

Reacties

Na Real Madrid heeft ook Atlético Madrid punten gemorst bij de eerste wedstrijd van La Liga. Villarreal hield mede dankzij een knappe goal van Arnaut Danjuma stand.

Ook Atlético loopt direct averij op, Danjuma scoort fraai
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
2 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Atlético trok een week geleden flink de portemonnee voor Julián Álvarez, maar tegen Villarreal begon de 24-jarige Argentijn nog op de bank. Vanaf die positie zag hij hoe de van een huurperiode bij Everton teruggekeerde Danjuma het bal opende. De 27-jarige Nederlander was beduidend sneller dan Axel Witsel en wist ook Jan Oblak te verrassen met een schuiver in de verre hoek. De kans lijkt ondanks zijn succesvolle rentree heel groot dat Danjuma in de laatste weken van de transferwindow nog vertrekt.

Binnen mum van tijd trok Marcos Llorente het weer vlot voor de ploeg van trainer Diego Simeone, maar een eigen doelpunt van Koke betekende een nieuwe achterstand voor Atleti. Diep in de blessuretijd van het eerste bedrijf luisterde Alexander Sørloth zijn eerste La Liga-duel voor Atlético op met een treffer en de gelijkmaker.

In de 78ste minuut maakte ook Álvarez voor het eerst zijn opwachting in het shirt van Los Rojiblancos, maar dat bleek te kort voor de spits om zijn stempel te drukken. Zo wist Atleti in navolging van stadgenoot Real ook de seizoensouverture niet te winnen. Barcelona won wel, met 1-2 op bezoek bij Valencia.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.