Ook Liverpool-spelers kunnen niet meer om Gravenberch heen

Reacties

Niemand kan nog om Ryan Gravenberch heen. Dat geldt ook voor de spelers van Liverpool. Op Instagram besteden Andy Robertson en Trent Alexander-Arnold aandacht aan de topvorm van hun ploeggenoot. 

Ook Liverpool-spelers kunnen niet meer om Gravenberch heen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Liverpool zette ook het bezoek aan Wolverhampton Wanderers om in een overwinning (1-2). Gravenberch kroonde zich tot Man of the Match. De middenvelder was de speler met de meest geslaagde passes, de meeste gewonnen duels en de meeste geslaagde tackles in de wedstrijd.

Ook in de kleedkamer van Liverpool was de aandacht gericht op Gravenberch. Zowel Robertson als Alexander-Arnold plaatste een foto van de Nederlander op Instagram. 'Man of the Moment', schreef de rechtervleugelverdediger. Zijn Schotse collega maakte er een grapje van. 'Give it a rest', schreef Robertson met een knipoog. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.