Op welke dag is de Johan Cruijff Schaal en hoe laat is de aftrap?

Reacties

Zondag staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma. De prijs gaat dit seizoen naar PSV of Feyenoord. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Op welke dag is de Johan Cruijff Schaal en hoe laat is de aftrap?
PSV
PSV
ns
4 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Hoe laat begint het duel om de Johan Cruijff Schaal?

De aftrap in het Philips Stadion is zondag om 18.00 uur. Omdat PSV zich vorig seizoen tot landskampioen kroonde, wordt de wedstrijd in Eindhoven gespeeld. De KNVB heeft nog geen scheidsrechter aangewezen. Eindigt het duel na de reguliere speeltijd in een gelijkspel, dan volgt er geen verlenging. In dat geval worden penalty's genomen.

Poll Wie wint de Johan Cruijff Schaal?
  • PSV
  • Feyenoord

Waar is deze wedstrijd te zien?

Het duel wordt live uitgezonden op Star Channel (kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 16 bij KPN of kanaal 16 bij Odido) en op ESPN. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.00 uur, een klein uur later wordt overgeschakeld naar de wedstrijd.

Wat staat er op het spel?

De 28ste editie van de Johan Cruijff Schaal wordt een prooi voor PSV of Feyenoord. De strijd ging ook vorig seizoen tussen deze clubs. In De Kuip ging de landskampioen er toen met de prijs vandoor. Noa Lang maakte in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.