Op welke dag speelt Ajax tegen Vojvodina en hoe laat is de aftrap?

Reacties

Ajax opent donderdag het officiële seizoen met een thuiswedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League. Vojvodina uit Servië is de tegenstander. Hoe laat begint deze wedstrijd en waar is het duel te zien?

Op welke dag speelt Ajax tegen Vojvodina en hoe laat is de aftrap?
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad

Hoe laat speelt Ajax donderdag tegen Vojvodina?

De aftrap in de Johan Cruijff Arena is donderdag om 20.30 uur. De scheidsrechter van dienst is César Soto Grado uit Spanje, het wordt de eerste keer dat hij een wedstrijd van een Nederlandse club fluit.

Waar is deze wedstrijd te zien?

De wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport, zowel op het eerste als het tweede kanaal. Op Ziggo Sport 2 begint de voorbeschouwing op het duel met Vojvodina om 20.00 uur.

Hoe ziet het vervolg van de Europese campagne van Ajax eruit?

De returnwedstrijd van Ajax tegen Vojvodina wordt op 1 augustus afgewerkt in Servië, om 20.00 uur wordt er dan afgetrapt. Bij winst of verlies speelt Ajax sowieso nog een tweeluik, in de derde voorronde van de Europa League of de derde voorronde van de Conference League.

Bij het uitschakelen van Vojvodina speelt Ajax in de Europa League tegen Panathinaikos uit Griekenland of FK Botev Plovdiv uit Bulgarije. Mocht Ajax het niet redden, zal er in de Conference League gespeeld worden tegen NK Maribor uit Slovenië of Universitatea Craiova uit Roemenië.

Ongeacht op welk niveau Ajax hierna terechtkomt, spelen de Amsterdammers na het tweeluik met Vojvodina op 8 en 15 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.