Opnieuw bijrol voor Dumfries tijdens eerste overwinning Inter

Internazionale heeft zaterdagavond zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt in de Serie A. De ploeg van Simone Inzaghi was in eigen huis veel te sterk voor Lecce.

Internazionale
2 - 0
Lecce
Lecce

Stefan de Vrij ontbrak in de wedstrijdselectie van Inter, omdat hij herstellende is van een bovenbeenblessure. Denzel Dumfries is wel gewoon fit, maar net als vorige week moest de Oranje-international genoegen nemen met een plek op de bank. Vanaf daar zag hij hoe uitgerekend zijn concurrent Matteo Darmian al na vijf minuten de score opende.

De regerend kampioen was veel sterker dan Lecce, maar de bezoekers bleven lang in de wedstrijd. Tot Kialonda Gaspar halverwege de tweede helft aan Marcus Thuram ging hangen en scheidsrechter Davide Di Marco een strafschop gaf. Hakan Çalhanoglu maakte geen fout vanaf elf meter en bracht de overwinning in veilige haven.

De 2-0 was voor Inzaghi het sein om te wisselen en onder anderen Dumfries kwam binnen de lijnen bij Inter, maar gescoord werd er niet meer in Stadio Giuseppe Meazza. Door de overwinning heeft Internazionale nu vier punten uit twee duels, terwijl het puntenloze Lecce de hekkensluiter is in de Serie A.