Opstelling PSV: zo vult Bosz het middenveld in zonder Veerman

Reacties

PSV-trainer Peter Bosz heeft de afwezigheid van Joey Veerman opgevangen met de combinatie tussen Ismael Saibari en Jerdy Schouten. Guus Til is de nummer 10 op het middenrif van de regerend landskampioen tegen Sporting Portugal dinsdagavond, waardoor Malik Tillman opnieuw linksbuiten is.

Opstelling PSV: zo vult Bosz het middenveld in zonder Veerman
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

Ten opzichte van afgelopen weekend is er een behoorlijk aantal wijzigingen in het elftal van Bosz, want bijna de gehele voorhoede is bijvoorbeeld veranderd. Luuk de Jong en Johan Bakayoko kregen tegen Willem II rust, maar vormen in het Philips Stadion dinsdagavond wel de voorhoede van de Eindhovenaren.

Op het middenveld is Saibari de vervanger van de geblesseerde Veerman en verder zijn er geen wijzigingen bij de Eindhovenaren. Guus Til blijft op papier de nummer tien en Tillman begint als hangende linksbuiten. Ook in de achterhoede zijn er weinig verrassingen, want Mauro Júnior en Matteo Dams zijn de backs en het centrale duo is hetzelfde als dit weekend.

Noa Lang en Rick Karsdorp, die nog altijd moet wachten op zijn basisdebuut bij PSV, beginnen dus op de bank bij PSV. Voor Walter Benítez wordt het zijn eerste CL-duel dit seizoen: door zijn vaderschap ontbrak hij in de eerste met 3-1 verloren wedstrijd tegen Juventus. 

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer P. Bosz
Meer over P. Bosz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.